overige diensten

overige diensten

Stukadoorswerk

topStukadoorswerk

Zoekt u een vakkundige en betaalbare stukadoor in de omgeving van Lelystad? Dan bent u bij Van der Jagt Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in gladstuken, het aanbrengen van spachtelputz en sierlijsten. Zowel voor grote als voor kleine projecten kunt u het stukadoorswerk aan ons overlaten. Wij gebruiken alleen de beste materialen en geven dan ook 4 jaar garantie op al ons stukadoorswerk.
Houtrotreparatie

topHoutrotreparatie

Houtrot is funest voor het houtwerk aan uw woning of bedrijfspand en trekt bovendien parasieten aan als houtworm en boktor. Laat het niet zover komen! Is het hout zacht geworden, versplintert het of ziet u kleine gaatjes waar fijn 'meel' uitkomt? Dan zijn uw kozijnen aan vervanging toe of aan een grondige reparatie. Wij komen graag bij u langs om u hierover vrijblijvend advies te geven. Vaak is reparatie nog mogelijk door de rotte stukken te vervangen en een goede laag verf aan te brengen. Waar nodig kunnen wij de kozijnen volledig voor u vervangen.
Klein timmerwerk

topKlein timmerwerk

Voor de complete isolatie van een bijgebouw of uw woning zijn wij u graag van dienst. Ook voor het verlagen van uw plafond of ander klein timmerwerk, zoals het plaatsen van kozijnen, kunt u ons inschakelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Van der Jagt Schildersbedrijf • Schoener 1523, 8242TJ Lelystad • 06-29434941