Schilderwerk

Schilderwerk

Schilderwerk is vakwerk. Door goed schilderwerk verhoogt u uw woon- of werkplezier, maar blijft ook de waarde van uw pand behouden, want het is weer jaren beschermd tegen de weersinvloeden. Duurzaam schilderwerk is zeker geen kwestie van het snel aanbrengen van een laag goedkope verf van de lokale bouwmarkt. Daarom werkt Van der Jagt Schildersbedrijf in Lelystad alleen met de beste materialen, zoals verf van Sigma, Wijzonol en Sikkens.
 
Wij kijken in overleg met u wat er nodig is om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand voor langere tijd in goede staat te houden. Bij ons is alles mogelijk qua kleur en afwerking. Zonodig schakelen wij ervaren onderaannemers in voor grotere opdrachten. Door de 'gouden' combinatie van vakkennis, kwaliteit en jarenlange ervaring kunnen wij 4 jaar garantie bieden op al onze schilderwerkzaamheden.
 
Op deze pagina vindt u een korte toelichting op onze diensten omtrent schilderwerk.
Buitenschilderwerk

topBuitenschilderwerk

In de wijde omgeving van Lelystad staan wij voor u klaar om de buitenkant van uw pand te voorzien van een nieuwe laag verf: van buitenmuren tot kozijnen, deuren en ander houtwerk. Wij verzorgen het buitenschilderwerk eenmalig, maar desgewenst ook op langere termijn. Goed en tijdig onderhoud voorkomt immers schade. Wilt u het schilderwerk regelmatig door ons laten bijhouden? Dan kunt u met ons een onderhoudscontract afsluiten (zie hieronder).
Binnenschilderwerk

topBinnenschilderwerk

Wat uw wensen ook zijn qua kleuren voor uw woning of bedrijfspand, wij stemmen alles in goed overleg met de klant op elkaar af. Wij geven u graag advies over de keuze van materialen en kleuren die passen bij bouwstijl en interieur van uw woonhuis of bedrijfsruimte en bij uw persoonlijke wensen. Ook bij de planning en uitvoering van het binnenschilderwerk houden wij rekening met uw privé- of werkomstandigheden.
Winterschilder

topWinterschilder

Ook in de wintermaanden is Van der Jagt Schildersbedrijf u graag van dienst met het binnenschilderwerk van uw woning. Voor het winterschilderwerk geven wij u 10% korting op al onze werkzaamheden. Als uw woning ouder is dan 3 jaar profiteert u bovendien van het voordelige tarief van 6% btw op al onze arbeidsuren.
 
Kleuradvies

topKleuradvies

Welke kleuren passen het beste bij uw wensen en interieur? Vaak is dat moeilijk in te schatten en zeker op grotere oppervlakken vallen de kleuren die u op een kleurenstaal uitkiest vaak heel anders uit dan u dacht. Het 'vertalen' van een kleur van een klein vlakje naar een grote wand kunt u het beste overlaten aan het oog van de vakman! Wij hebben ook veel ervaring op het gebied van kleurencombinaties en geven u graag advies welke kleuren optimaal in uw interieur passen.
 
Onderhoudscontracten

topOnderhoudscontracten

Onderhoud van het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand is essentieel voor het behoud en de uitstraling van het pand. U wilt graag dat uw woonhuis of bedrijfsruimte er goed uitziet en tijdig onderhoud voorkomt schade en verval van het pand.
 
Van der Jagt Schildersbedrijf in Lelystad biedt onderhoudscontracten op maat: in overleg met u bepalen we welk regelmatig schilderwerk nodig is om uw pand in goede staat te houden, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen en uw budget. Zo weet u precies waar u de komende jaren aan toe bent.
Van der Jagt Schildersbedrijf • Schoener 1523, 8242TJ Lelystad • 06-29434941